معاون بین الملل حوزه های علمیه به اهمیت فرصت های مطالعاتی اساتید اشاره کرد و گفت: تعدادی از اساتید حوزه میتوانند برای آشنایی بیشتر با ادیان چین، در قالب فرصت های مطالعاتی، در این کشور حضور یابند، همچنین اساتید نهادهای علمی و پژوهشی چین نیز می توانند با حضو در ایران، در باره اسلام و مکتب اهل بیت(علیهم السلام) تحقیق کنند.
وی، انجام پژوهش های علمی مشترک را راهکاری دیگر در تقویت تعاملات علمی و دینی دو کشور معرفی و عنوان داشت: پژوهشگرانی از دو کشور می توانند با انجام تحقیقات مشترک، به دیدگاه های مشترک میان ادیان دست یافته و بر آن تأکید کنند.
حجت الاسلام والمسلمین زمانی درباره تبادل استاد میان دو کشور گفت: حوزه علمیه آمادگی دارد تا اساتیدی را درباره اسلام شناسی از جمله فلسفه اسلامی, عرفان اسلامی، حقوق اسلامی، اخلاق اسلامی و... به چین اعزام کرده و مباحث لازم را مطرح کند، همچنین برای آشنایی با ادیان چین، می تواند از حضور اساتید چینی در ایران بهره مند شد.
معاون بین الملل حوزه های علمیه به اهمیت تبادل کتاب ها در میان ادیان اشاره کرده و افزود: آمادهایم تا کتاب های اسلامی مورد نیاز ادیان چین را به این کشور ارسال کنیم، همچنین کتب چینی هم که می تواند برای ما اهمیت داشته باشد، نیز دراختیار ایران اسلامی قرار گیرد.
15/313